METROSPORT - Teniszpályák és műfüves focipályák - Pályafoglalás: 06 30 742 0480, (1) 406-5584

Polyák Ferenc tenisz edző

Polyak_Ferenc

Bemutatkozás
Polyák Ferenc vagyok, 56 éves szlovák edző. Szlovákiában élek, Kassa városában, több mint 15 éve dolgozom Magyarosrszágon tenisz edzőként. Hétfőtől csütörtökig vagyok a Metrosport teniszpályán. Két gyermekem van, közülük fiam, Ferenc, szintéln tenisz edzőként tevékenykedik.

Eredményeim
Csehszlovák és szlovák válogatott voltam. Szabadtéren szlovák bajnok voltam egyéniben, párosban és vegyespárosban is. Többször is voltam fedettpályás bajnok Szlovákiában mind egyéniben, mind párosban. 12 éven keresztűl játszottam a csehszlovák Szuperligában, ahol olyan világszinvonalú játékosokkal versenyeztem mint Jan Kodes, Tomas Smid, Pavel Slozik, F. Pala, Ivan Lendl és Peles Kosda. Utóbbi két versenyzőt legyőztem 6-3, 6-3-re illetve 6-4, 6/7, 6/2-re.

Tanítványaim
Magyarországon 30-40 bajnoki címet nyertek tanítványaim. Kiemelkednek közülük: Noszály Sándor, Sávolt Attila, Temesvári Andrea, Földényi Anna, Molnár Eszter, Korass Kriszta,Földes Zsuzsa, Füle Zsolt, Jaros Gábor, Tatár Zsolt, Veres Balázs. Négyszer vezettem győzelemre a Vasas szuperligás férfi csapatát.

Milyen tanítványt vállalok
Vállalom versenyzők edzését, de szívesen vállalok lelkes hobbyteniszerzőket is.

Speciális
Vállalok tenisz oktatást osrosz német és szlovák nyelven is.

Elérhetőség
Telefon: 06 30 3650488
Kérem esténként hívjanak.

Köszönjük foglalását

Kérem, hogy pályára lépés elött keresse fel a recepciót (információ), ahol tájékoztatják Önt, hogy melyik pályát használhatja, és a fizetés is itt történik. A foglalásról e-mailben visszaigazolást küldtünk. Jó játékot kíván a METROSPORT.

Köszönjük, hogy a mi teniszpályáinkat és műfüves focipályáinkat választotta.

LastMinute pályafoglalás

METROSPORTÜdvözöljük last minute pályafoglalási rendszerünkben, ahol a last minute akciónk keretén belül tudja lefoglalni a teniszpályákat és a műfüves focipályákat. Regisztrált partnereink a mai napra foglalhatnak tenisz és focipályákat 30-50%os árkedvezménnyel. Amennyiben még nem regisztrált felhasználónk, kérjük regisztráljon. Ezt megteheti a felső menűsor Belépés pontjánál.

A foglalás menete:

 1. Előszőr jelentkezzen be. BEJELENTKEZÉS
  Ha még nem regisztrált, megteheti itt is: REGISZTRÁCIÓ.
 2. A kis négyzetre kattintva kijelöli az Önnek megfelelő időpontot és pályafelületet. A kedvezményes ár a négyzet mellett látható.
 3. A szerződési feltétel elfogadása után a foglalás gombra kattintva, majd azt megerősítve lefoglalta a pályát, melyről e-mailban értesítést kap.

Foglaláshoz jeletkezzen be, vagy regisztráljon!
IdőpontSalakos teniszAusztrál Open teniszMűfüves palánkos fociMűfüves vonalas foci
6 - 7
7 - 8
8 - 9
9 - 10
10 - 11
11 - 12
12 - 13
13 - 14
14 - 15
15 - 16
16 - 17
17 - 18
18 - 19
19 - 20
20 - 21
21 - 22

Szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek sport szolgáltatás igénybe vételére

Alapfogalmak:

 • Szolgáltatás: A Szolgáltató által kijelölt sportpálya használata egyeztetett időpont(ok)ban.
 • Használó: a Szolgáltatást igénybe vevő személy
 • Felek: A Szolgáltató és a Használó
 • Díj: A szolgáltatás ellenértéke
 • Sporttelep: A természetben a 1162 Budapest, Csömöri út 158 szám alatt megtalálható tenisz és labdarugás céljából kialakított a Szolgáltató által üzemeltetett létesítmény
 • Közös létesítmények: Klubház, vizesblokk parkoló, közlekedő utak

A Sportelep pályáit csak rendeltetésszerűen használhatja a Használó.

A Használó köteles betartani a Házirendet.

A Házirend megsértése vagy a nem rendeltetésszerű használat esetén a Használó figyelmeztetésben részesül. Második figyelmeztetés után a Szolgáltató a Használót időszakosan vagy véglegesen eltilthatja a Szolgáltatáskor. Ilyen esetben a Díjat visszakövetelni nem lehet.

A Használó a Felek által előzetesen egyeztetett időpont(ok)ban csak Szolgáltató által kijelölt pályát és a Közös létesítményeket használhatja. A sportelep használhatóságát a Szolgáltató állapítja meg minden körülmények figyelembevételével. A Szolgáltató a körülményekre való tekintettel (pl. időjárás) szüneteltetheti az egyes pályák használatát. Ilyen esetben a Használó a kijelölt pályát nem használhatja. A Szolgáltató köteles pótlás lehetőségét biztosítani a Használó számára.

A Díjat a Szolgáltatás igénybevétele előtt kell megfizetni.

A Last Minute akció keretén belül igénybe vett szolgáltatások esetében módosításra nincs lehetőség. Hogy melyik focipályát, salakos teniszpályát, keménypályát (tenisz) használhatják, azt pályára lépés elött  az információs irodában tudhatják meg. A fizetés is itt történik. A Használó akkor is köteles kifizetni a Díjat, ha nem veszi igénybe a szolgáltatást. A Díj meg nem fizetése esetén a Használó hátralékba kerül. A hátralékot Használó köteles 14 naptári napon belül rendezni, de legkésőbb a Sportelepen való következő megjelenéséig.

A foglalás után bekövetkezett hirtelen időjársváltozás esetén előfordulhat hogy a pálya nem használható sportolásra. Csak a Metrosport diszpécserével folytatott telefonos egyeztetés esetén fogadunk el lemondást az időjárási körülményekre való hivatkozással, és csak abban az esetben, ha a Metrosport diszpécsere is úgy nyilatkozik, hogy a pálya sportolásra alkalmatlan. (Elérhetőség a bal oldali menüpont alatt.) Minden más esetben a foglalást ki kell fizetni abban az esetben is, ha a pályát nem használják.